Kalkon & Kanoners (del 1)

Ny kategori!*

Ska ta och härma TV4 sportens "Kanon och Kalkon" och lista veckans sportnyhter i en liten egen variant, "Kalkon och Kanoners", listan för både stora och små nyheter!


Veckans Kanoners

Per Ledin är tillbaka! Spelaren vi älskar att hata har gjort det igen. I Nordic Trophy-matchen mot Linköping snackade både Ledin och Teemu Laine till sig personligt matchstraff och fick sedan be lagkamraterna om ursäkt. Per Ledin tjaffsar, vi är inne i september månad och elitseriebiljetterna släpptes i veckan. Nu drar vi igång tycker jag.

Teemu Laine och Per Ledin.
Bild från sportbladet.seVeckans Kalkon

Ljungberg till England igen? Kanon! Fattar inte vad fotbollsspelarna ska till Amerika för! Men ärligt talat "Freddie"...baskerkeps?"

Veckans rubrik #1

"David Leinars matchställ sålt för 2000 SEK"
Läst på www.lsk.se.

 På Ljungskiles hemsida kunde man i veckan lägga bud på den före detta LSK-mittbacken David Leinars matchställ från förra året. Kläderna gick till slut till signaturen G.T som lade ut 2000 riksdaler. Grattis GT!Veckand rubrik #2

"Mystisk spelare skruvade in hörna"
Läst på expressen.se

Vem var den fantastiska liraren i Eriksbergs BK? Ett framtidshopp eller Hammarbys Sebastian Castro-Tello i rastamössa? FC Stockholm City,motståndarna i den omtalade B-lags matchen är säkra på att den mystiske spelaren var Castro-Tello. Bajenspelaren själv säger att han inte alls var med...

 Kommentarer
Postat av: Jenny

hahahah bäst :D Ljungbergs basker var ju...hm..snygg :D

2009-09-06 @ 15:50:18
URL: http://yeahnysliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0